Aranyfelvásárlás, törtarany felvásárlás
 • -aukciobeadas.gif
 • -aukciobeadas.gif
 • -aukciobeadas.gif
 • -aukciobeadas.gif
 • 2.jpg
 • Ötvösműhelyünk munkái
 • 4.jpg
 • 6.jpg
 • 2.jpg
 • Ötvösműhelyünk munkái
 • 4.jpg
 • 6.jpg
 • Ötvösműhelyünk munkái
 • 4.jpg
 • 6.jpg
 • 2.jpg

Ékszer aukciót tartunk május 31-én. Várjuk a beadó ékszereiket az aukcióra is.
-------------------Törtarany felvásárlás------------------------Biztonságosan, magas áron.---------------Felvásárlás: 10:00 - 17:00 óráig.
14K törtarany árfolyam------18K törtarany árfolyam------24K törtarany árfolyam
Az aranyfelvásárlás feltétele a nemesfém vizsgálat. Ez azt jelenti, hogy Ön pontos információt kap arról, hogy hány gramm aranya van összesen, részletesen kibontva (14K, 18K, 24K) azaz, milyen finomságú aranyból hány gramm van. Ha szükséges, akkor a röntgen berendezésünkkel mérjük ki az arany finomságát, így pontosan fogja tudni milyen értékkel rendelkezik.
Palládium felvásárlás magas áron.
IMG_8388r közepes.jpg
Az egyszerűen azonosítható törtarany ékszerek vizsgálatát ékszerbecsüs végzi.
Átadóablak 200x200.jpg
Arany és pénzátadó ablak amelyet a bankok főpénztáraiban is alkalmaznak.
röntgen web.png
A nem 14K az még nem biztos, hogy 8, vagy 9 K, a röntgen pontos eredményt közöl.
Platina és palládium felvásárlási ára.
Platina felvásárlási ára / 1 g, 999/1000 Vételár Forint: 6500
Palládium felvásárlási ára / 1 g, 999/1000 Vételár Forint: 12000


Megbizható aranyfelvásárló, mit jelen ez? A Magyar Aranykereskedő Zrt mérlegeit a Nemesfém Ellenőrzési Hivatal hitelesítette. Nálunk az 1 gramm az egy gramm, a kiírt ár garantált nincs semmilyen levonás, és az arany minősítését szakképzett becsüs végzi. A bizalmát a legnagyobb tisztelettel, szakszerű munkával és korrektséggel viszonozzuk.
A kiírt, törtarany árakat garantáljuk semmilyen levonással nem csökkentjük.


Mi a törtarany, mi minősül törtaranynak a törvény megfogalmazása alapján?Felvásárolunk törtaranyat lakosságtól és cégektől egyaránt! Vétel 1 grammtól!

Cégek figyelmébe ajánljuk: Az áfa Tv 2007. évi CXXVII. törvény 142. § (1) bekezdés d. pontja alapján az adót a termék beszerzője fizeti a 6. számú mellékletben felsorolt termékek értékesítése esetén ( fordított adózás ) VTSZ 7112 Nemesfém - és nemesfémmel platírozott fémhulladék és törmelék; más nemesfémet vagy nemesfém vegyületett tartalmazó hulladék és törmelék elsősorban nemesfém visszanyeréséhez. A Kereskedelmi Vámtarifa ( vtsz. ) az áfa törvény szempontjából irányadó 2002. év. jún. 31. napján hatályos magyarázata alapján a 7112 vtsz. alá tartozik többek között
- fémtörmelék és - hulladék amely cssak nemesfém visszanyerésére, továbbá vegyi üzemekben, mint alapanyag használható fel.
-Az elsősorban nemesfémek visszanyeréséhez használt, nemesfémet vagy nemesfémet tartalmazó bármiféle törmelék és hulladék.
-Kiselejtezett, elhasznált vagy tört áru / asztalnemű aranyműves és ezüstműves - áru, mely többé eredeti használati céljának megfelelően nem használható.
Az eladhatatlan zálogáru - aranyékszer leselejtezéséről a tulajdonos jogosult határozni, ezek indokai lehetnek, elavult, erősen elkopott, nincs benne hiteles fémjel. Az ilyen áru a leselejtezés, kikövezés és roncsolásos vizsgálat után törtaranynak minősül, ezért a hatályos jogszabályok figyelembe vételével fordított áfás számlával vásároljuk fel. stb.

A közölt törtarany árak a világpiaci árfolyamnak megfelelően folyamatosan, minden 1/2 órában frissülnek (folyamatosan követjük a világpiaci ár változását). A Nemesfém Hitelesítő fémjelzési gyakorlathoz igazodva az átvétel abba a karát osztályba sorolva történik amelyiket a nemesfém eléri, például 9,67 karát átvétele 9 karátosként történik, mert a 10 karátot nem érte el.

A fogarany: Fogászati aranyat kizárólag fog nélkül, kitisztított állapotban veszünk át. A fogarany megvásárlása összeolvasztva, és röntgen finomsági eredmény alapján történik, mind az olvasztás , mind pedig a röntgen vizsgálat helyben történik ezek együttes díja 50 grammig 3000.- forint fogarany felvásárlási ára karáttól függően 8000,- 9700 forint/gramm. Ha nagyon fehér a fogarany akkor irídiumot, nikkelt, platinát, ródiumot is tartalmaz, az ilyen aranyfogakat összeolvasztjuk mintát veszünk belőle és laborba küldjük analizálásra. az arany analízis ára 6000.- forint ezért ez legalább 30 gramm arany esetén kifizetődő.


Arany világpiaci ára, arany árfolyam:

Spot arany árfolyam
Törtarany felvásárlás, 1137 Budapest, Vígszínház utca 5. Térkép:


Befektetési arany árfolyam: Befektetési arany

Az eladásra kínált törtarany, vagy más nemesfém tárgyat ékszerbecsüs kollégánk tesztsavakkal megvizsgálja, megállapítja hány karátos és tömegét hitelesített mérlegen leméri. (Pl: 14 karátos törtarany, 32.1 gramm). Ha a becsüs nem tudja egyértelműen azonosítani az aranyat, akkor röntgen készülékkel ezredrész pontosan megállapítja az arany tartalmat. A vizsgálat 3 percet vesz igénybe. Fogaranyat összeolvasztás után röntgenezzük, és a mért karátszám alapján fizetünk.
Finomságvizsgálat részletek

A törtarany felvásárlás kizárólag az erre a célra alkalmasan kialakított irodánkban történik, mivel a törtarany felvásárlás csak üzlethelyiségben végezhető legálisan.

TÖRTARANY FELVÁSÁRLÁS: mind fémjelzett, mind fémjelzetlen, de akár sérült, szakadt ékszereket is azonos áron vásárolunk meg. Az arany felvásárlás újrahasznosítási céllal történik. Ha az ékszer idegen anyagot (kő, gyöngy, porcelán) tartalmaz, azt a vásárlás előtt eltávolítjuk. A fehérarany ára nem különbözik a sárga arany árától.
Gyémántot is vásárolunk, 0,10 karát felett szakértői vizsgálat után teszünk ajánlatot.

Áraink a törtarany vagy más nemesfém tárgy kő és idegen anyag nélküli tömegére vonatkoznak.


Az eladott törtarany ellenértékét készpénzben kifizetjük vagy kérésére azonnali elektronikus banki átutalással fizetjük.

A törtarany felvásárlás során az adás-vételről vételi jegyet állítunk ki, melyhez elengedhetetlenül szükséges az eladó valamely személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványa az alábbiak közül.

(személyazonosító igazolvány, útlevél, vagy kártya formátumú vezetői engedély)
penz.jpg
Törtarany és ezüst felvásárlás készpénz fizetéssel.
Hol veszik a legjobb áron a törtaranyat?
Figyelem, ha a törtarany felvásárlás során egyetlen gramm aranyat 18K helyett 14K-ként vesznek át Öntől, az abból eredő veszteség grammonként 1600 forint is lehet, a magasabb ár lehet csalogató, de ennek ellenére válasszon megbízható, engedéllyel rendelkező céget és csak üzletben adjon el! Olyan is előfordul, hogy a 14K vélt arany 16K vagy 17K, mivel nem érte el a 18 Karátot és ezért alá ütötték, (14K) nálunk ebben az esetben a röntgen kimutatja a jobb karátszámot és akár 800 forinttal is többet kaphat grammonként az aranyáért.

Garantáljuk a magas vételárat! Ne kockáztassa pénzét, válassza a Magyar Aranykereskedő Zrt-t.
A törtarany felvásárlás bizalmi munka, előfordulhatnak az ékszerei között értékes drágakövekkel foglalt gyűrűk, fülbevalók, nyakékek. Fontos felhínunk a figyelmét, hiszen a legtöbb felvásárló helyen nem rendelkeznek drágakő ismerettel, nem rendelkeznek a drágakövek vizsgálstához szükséges drága műszerekkel, sok esetben a drágakő értékesebb lehet az aranynál.
Drágakő szakértő kollégánk felismeri az értékes köveket és árajánlatot ad Önnek, vagy Ékszeraukcióra veszi be az ékszerét.
1137 Budapest, Vígszínház utca 5. térkép:

A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.