<
  • Aranyatveszek_hu_aukciok_fejlec_2.jpg
  • Aranyatveszek_hu_aukciok_fejlec_2.jpg
Kedves eladók, várjuk Önöket szeretettel a Magyar Aranykereskedő Zrt székhelyén a Budapest XIII. kerület Vígszínház u. 5. szám alatt. Az Ékszerei leadásához kérjük hozza magával a személyi igazolványát és lakcím kártyáját. Ha az ékszerének vagy órájának van korábban kiállított számlája, tanúsítványa, azt kérjük szintén hozza el. Ha önnek márkás ékszere, esetleg órája van és meg van az eredeti doboza, azt ha csak lehet keresse meg, mert ha szép állapotban van, növeli a tétel értékét.
Mi lehet általában fazonarany?

Első sorban azok a márkás ékszerek, olyanok, mint Tiffany, Cartier, Boucheron, Baraka...stb. Ezekre az ékszerekre használt jellegük ellenére van kereslet a magyar piacon is.

Egyedi ötvösmunkák melyek jól elkülönülnek a tömeggyártású kommersz ékszerektől.

Antik, régi ékszerek 1860-1920 közötti mestermunkák. Ár, megállapodás szerint.

Fazonarany felvásárlás Magyar Aranykereskedő ZrtHagyaték felértékelés, értékbecsés, felvásárlás.

Aranyékszer fazonár
14K fémjelzett arany ékszer árfolyam

A kiírt ár tájékoztató jellegű az ékszert egyedileg árazzuk a piaci keresletnek megfelelően.

Aukcio001.JPG
Mit jelent az, hogy fazonarany?

A magyarországi piacon kialakult elnevezés azt sugallja, hogy az aranyékszer nagyobb értékű, mint a benne lévő színarany tartalom. A gyakorlatban azonban csak azok az ékszerek vásárolhatok meg a színarany tartalmuknál magasabb áron, amelyekre a jelenlegi magyar piacon jelentős a kereslet, így a boltban is néhány honap alatt eladható. A fazonaranyként megvásárolt aranyékszer eladási ára a legtöbb esetben 12- 15,000 forint között van. Ezek az eladási árak, nem vételárak. Találkozhatnak olyan hirdetésekkel, ahol ilyen, vagy ennél magasabb vételárak vannak kiírva. Ez ne tévesszen meg senkit, ezek kizárólag olyan ékszerekre vonatkozhatnak, amelyek jelentős mértékben gyémánttal vannak ékesítve. Nyilván való, hogy nem áll érdekében senkinek hírdetés útján olyan magas áron vásárolnia drágakő nélküli fazonaranyat, amilyen áron tulajdonképpen a Magyar Aranykereskedő Zrt. boltjaiban is megvásárolhatná.
Ha Ön ezeket a sorokat elolvasta, már csak egy lépés választja el attól, hogy meghozza a döntést a biztonságos fazonarany adás-vétel megkötéséről.

Hívjon minket bizalommal: 06-1-792-1552
A Magyar Aranykereskedő Zrt. 2014 áprilisban megnyitott Vígékszer elnevezésű ékszerboltjában többszászmillió Ft értékű ékszert értékesített. A magyar piacon sok éves tapasztalattal rendelkezünk, elég pontosan meg tudjuk ítélni, hogy mely aranyékszerek értékesíthetők fazonaranyként. Értékítéletünkben bátran megbízhat. A magyar aranyfelvásárlók többsége is a cégünk áraira úgy tekint, mint benchmark árakra.

Miért hozza be inkább hozzánk az eladni kívánt ékszert, fazonaranyat mintsem csak telefonáljon vagy "kapulajakban" addja el?

Nem kell félni a fazonarany-kérdéstől, hiszen nagyon sokféle ékszert láttunk már a tíz éves működésünk alatt és pontosan tudjuk mit lehet eladásra kínálni, mit lehet törtaranyként felvásárolni,és mit lehet az aukciónkon licitre bocsátani. Az eladásra felkínált ékszerek tulajdonosai különböző történeteket mesélve várják izgatottan, hogy vajon nálunk is ugyanannyit mutat-e a mérleg, vagy ugyanaz a karát szám lesz, vagy netán kiderül, hogy nem is arany, amit behoztak? Bizony, előfordult már, hogy a mi mérlegüng 30 g-mal többet mutatott, vagy a 14K-os arany helyett 18K-os lett az arany, ami azt jelenti, hogy az általunk adott törtarany ár így is sokkal magassabb lett, mint a jóval magasabb fazonár amelyet más hírdetők kínáltak.

Hogyan történhetett mindez? Talán gyengéb a gravitáció? Vagy homályos a lencse? Nem tudhatom, de minden estre ami biztos, hogy a Magyar Aranykereskedő Zrt. mérlege hitelesített és mindig a korrekt tényeket, akarom mondani grammokat fogja mutatni. Ha kétsége támadna az arany karátszámát illetően, akkor a röntgen berendezésünk objektív arany finomság értéket fog mutatni.

Döntsön okosan!
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.