Aranybefektetés

Befektetési arany vásárlás

Befektetési arany vásárlás, arany befektetés, arany tartalék.

A befektetési arany vásárlás valójában nem befektetés, hanem pénzcsere, a pénzünket cseréljük le, egy sokak által biztonságosabbnak, értéktartóbbnak vélt pénzhelyettesítőre, az aranyra. Sokan tesznek így az egész világon. Az arany abban az értelemben pénz, hogy betölti az egyenértékes szerepét a világban. Mit is jelent ez? Az arany korábban árura is cserélhető volt, ma már csak pénzre cserélhető fizetőeszköz. Valóban sok valuta  kerül válságba, amik helyett jobb aranyat tartani. Példaként említhető a venezuelai bolivár, de ilyen volt valaha az olasz Líra, a román Lej vagy a magyar pengő.

Jogszabályok, arany adás-vétel

Jogszabályok, arany adás-vétel

JOGSZABÁLYOK és minden amit fontos tudnod az aranytömb adás-vételével kapcsolatban

A befektetési arany adózása: Befektetési arany értékesítéséből származó jövedelem és a fizetendő adó. A befektetési arany a jelenlegi jogszabályok alapján ingó vagyontárgy. Az 1995. évi CXVII. törvény a személyi jövedelemadóról. Vagyontárgy átruházásából származó jövedelem 58. §

Törtaranyért befektetési aranyat

Törtaranyért befektetési aranyat

Befektetési aranyat törtaranyért

Bizony! Különleges lehetőség akkor, ha sok törtaranyad van, de szeretnél egy sokkal átláthatóbb megoldást, mert kicsit átláthatatlan "szürke folt" a Karát meghatározás és nehéz meghatároznod otthon, hogy vajon mennyi aranyad is van, és az milyen értéket képvisel. Több féle Karát, össze-vissza ékszerek egy kupacban. Egyszerűbb a szállítása is ;)

Miért ennyire népszerű az aranybefektetés, fizikai arannyal való kereskedelem?
Figyeljük az arany árfolyamát a 2000-es évektől napjainkig, az áremelkedés még a laikusok számára is nyilvánvalóvá teszi, hogy hosszú távon jó befektetés az aranyba forgatott pénz.

Kapcsolat

A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.