Magyar Aranykereskedő Zrt. Arany befektetési központ

Aranytömb vásárlás

Magyar Aranykeresakedő Zrt Befektetési arany vásárlás, arany befektetés, arany tartalék.

Az Umicore aranytömbök gyártója, belga székhelyű, - (Hoboken) - 1930-óta működő aranyfinomító. Az Umicore finomító LBMA tag, Good Delivery Current List - Gold.  Csak azok a finomítók szerepelnek a Good Delivery listán, amelyek rúdjait az LBMA akkreditálta, mint amelyek megfelelnek a globális OTC-piac szigorú kereskedési szabványainak.

Törtaranyért befektetési aranyat

Törtaranyért befektetési aranyat

Befektetési aranyat törtaranyért

Bizony! Különleges lehetőség akkor, ha sok törtaranyad van, de szeretnél egy sokkal átláthatóbb megoldást, mert kicsit átláthatatlan "szürke folt" a Karát meghatározás és nehéz meghatároznod otthon, hogy vajon mennyi aranyad is van, és az milyen értéket képvisel. Több féle Karát, össze-vissza ékszerek egy kupacban. Egyszerűbb a szállítása is ;)

Befektetési arany adózása

Jogszabályok, arany adás-vétel

Befektetési arany adózása és minden amit fontos tudnod az aranytömb adás-vételével kapcsolatban

A befektetési arany adózása: Befektetési arany értékesítéséből származó jövedelem és a fizetendő adó. A befektetési arany a jelenlegi jogszabályok alapján ingó vagyontárgy. Az 1995. évi CXVII. törvény a személyi jövedelemadóról. Vagyontárgy átruházásából származó jövedelem 58. §

Miért ennyire népszerű az aranybefektetés, fizikai arannyal való kereskedelem?
Figyeljük az arany árfolyamát a 2000-es évektől napjainkig, az áremelkedés még a laikusok számára is nyilvánvalóvá teszi, hogy hosszú távon jó befektetés az aranyba forgatott pénz.

Kapcsolat

A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.