Magyar Aranykereskedő Zrt. Arany befektetési központ

Aranytömb vásárlás

Magyar Aranykeresakedő Zrt Befektetési arany vásárlás, arany befektetés, arany tartalék.

Az Umicore aranytömbök gyártója, belga székhelyű, - (Hoboken) - 1930-óta működő aranyfinomító. Az Umicore finomító LBMA tag, Good Delivery Current List - Gold.  Csak azok a finomítók szerepelnek a Good Delivery listán, amelyek rúdjait az LBMA akkreditálta, mint amelyek megfelelnek a globális OTC-piac szigorú kereskedési szabványainak.

A befektetési arany tartalékolása, racionálisabb, mint a pénz tartalékolása. A pézt ha tartalékoljuk jóesetben kamattal jutalmazzák, csak ne feledjük el, hogy egy jelenkori értékű pénzünkért cserébe, egy már elértéktelenedett pénzből kpunk vissza többet. Az arany tartalék hosszú távon kedvezőbb, mint a pénz. Nem hasonlítható a befektetésekhez, mert nem termel kamatot, nem hoz osztalékot, de nem is várható, hogy az ára a felére fog csökkenni, mint nemrég a legtöbb részvénynek. Az arany befektetés biztonságos és kiváló hosszútávú tartalék. 

A befektetési arany vásárlás valójában pénzcsere, a pénzünket cseréljük le, egy hosszútávon biztonságosabb, értéktartóbb pénzre, az aranyra. Az arany évszázadok óta a legbiztonságosabb, legértékálóbb pénz a világon. Nincs erősebb pénz a világon mint az arany. Az arany nem befektetés, hanem értéktartó pénz. Ha ma 1 garamm arany 270 db tojás, akkor az 10 év múlva is 270, vagy akár 300 db tojás lesz, ilyet egyik pénz sem tud a világon. Az arany mint pénz túlélte a háborúkat vállságokat, likvid az egész világon, minden országban ugyanaz az értéke. Az arany abban az értelemben pénz, hogy betölti az egyenértékes szerepét a világban. Mit is jelent ez? Az arany korábban árura is cserélhető volt, ma már csak pénzre cserélhető fizetőeszköz. Valóban sok valuta  kerül válságba, amik helyett jobb aranyat tartani. A pénzek egyszercsak eltűnnek, újakat nyomtatnak új ígértet hordoznak, az arany nem tűnik el, és nem is nyomtatnak újat. 

A részvény-befektetést abban a reményben kezdeményezzük, hogy a pénzünk megsokszorozódik. A részvény tulajdonosi jogot megtestesítő értékpapír. Mit is teszünk amikor befektetünk?  Odaadjuk a pénzünket másnak, és rábízzuk a vagyonunkat, tegyen vele belátása szerint. Ha szerencsénk van, akkor jól használják és értékteremtő, termelési kapacitás növelő, hatékonyság növelő innovatív célokra fordítják és ennek eredményei előbb vagy utóbb nyereséget is fognak termelni. A nyereséges vállalat részvényei felértékelődnek így a befektetésünk is hasznot hoz. Ha részvénybe fektetünk az osztalékot is fizet, ha a management úgy határoz. Kockázata lehet, hogy a vállalat csődbe, vagy csődközeli helyzetbe kerülhet, ami a vagyon jelentős - vagy teljes - elvesztésével járhat. A tulajdonosi jog nem megkérdőjelezhető, de nem birtokoljuk a saját vagyonunkat.

Ha kötvénybe fektetjük a pénzünket, akkor is egy vállalatnak, esetleg egy országnak, vagy egy városnak adjuk oda a pénzünket, előre meghatározott időtartamra, előre meghatározott hozamért cserébe. A kamat, a pénz használati díja, lemondunk a pénzünkről egy időre a kapott kamatért. Ha a kapott kamat meghaladja az inflációt, akkor a reálkamat lesz a tényleges hasznunk. A reálkamat egyenlő a kötvény kamata, mínusz az infláció. Ha az infláció magasabb, mint a rögzített kamat, akkor veszteségünk lesz. Kockázata, hogy fizetésképtelenné válik  a kötvénykibocsátó, így elveszíthetjük a vagyonunkat. Nem birtokoljuk a saját vagyonunkat.

Ingatlan befektetés,  van hozama, ha munkát is társítunk hozzá és bérbe adjuk. Az ingatlan árának hosszú távon történő emelkedése megvéd minket a vagyon elértéktelenedésétől. A rendelkezési jogunk a vagyon fölött, biztonságos és megkérdőjelezhetetlen. Bérbe-adás esetén kizárólag a használat jogát engedjük át.

Ha visszatekintünk a közeli múltba akkor azt látjuk, hogy az ingatlanok ára öt év leforgása alatt megduplázódott Budapesten. Teljesen nyilvánvaló, hogy a “párnahuzatban tartott” pénz súlyosan leértékelődött. Egyértelmű tehát, hogy a megkeresett pénzt, - ha már néhány millió forintról van szó - nem hagyhatjuk folyószámlán, vagy nem tárolgathatjuk otthon, mert pár év múlva már csak fele annyit vásárolhatunk vele.

A befektetési aranyra cserélt pénz értékesebb volt az elmúlt öt évben? Igen, elmondható, hogy a befektetési arany követte az ingatlan árak emelkedését. 2008-ban, amikor elkezdődött az építőipari fellendülés az arany ára  4.500 Ft volt grammonként. Jelenleg 23.300Ft egy gramm arany. 2008-ban 59 gr aranyba került 1m2 lakás a 13. kerületbe. Jelenleg 47,5 grammot kell fizetni 1 m2 lakásért ugyanitt. 

Igaz, hogy nem a szigorú értelemben vett befektetés, de ha egy egységnyi pénzt félreteszek arra, hogy a gyerekemnek szeretnék majd öt év múlva lakást venni és azzal szembesülök, hogy csak fele akkora lakást tudok venni, akkor az nagyon kellemetlen. Az arany áthidalja az idő okozta kockázatokat. A be nem fektetett vagyont nem érdemes készpénzben tartani, érdemesebb az aranyat félretenni.

Befektetési arany vásárlás - visszavásárlás készpénzben, azonnal! 

Aranytömb adás-vétel készletről

Az aranybefektetés a világ egyik légértékállóbb befektetése, a befektetési arany vásárlás egyszerű dolog, ön adómentesen vásárolhat nálunk aranyat, fizethet készpénzzel és átutalással. A készleten lévő aranytömböt azonnal kiadjuk nem kell várnia. Az aranytömb felvásárlás helyben történik, ellenőrzés után azonnali készpénzes kifizetés vagy azonnali átutalás lehetséges.  A Magyar Aranykereskedő Zrt. az eladásra szánt aranytömböt a weboldalon feltüntetett árak alapján vásárolja fel. A meghatározott összegről, és a tőled megvásárolt aranytömb paramétereiről minden esetben vételi jegy készül. Nálunk a sérült csomagolású aranytömbök is ugyanannyit érnek,  ugyanazon az áron vásároljuk meg, amennyiért a hibátlan csomágolású befektetési arany tömböket. Ha eladni vagy venni szeretnél, kérjük előtte telefonon egyeztess! +3620-975-0846 Hol lehet befektetési aranyat venni? A Magyar Aranykereskedő Zrt.,  budapesti boltjában a XIII. kerület, Vígszínház u. 5. szám alatt.


Miért ennyire népszerű a Magyar Aranykereskedő Zrt-nél az aranybefektetés, a fizikai arannyal való kereskedelem?

Figyeljük az arany árfolyamát a 2000-es évektől napjainkig, az áremelkedés még a laikusok számára is nyilvánvalóvá teszi, hogy hosszú távon jó befektetés az aranyba forgatott pénz.

A befektetési arany biztonsága az aranytömbök közismert méretei és az utánozhatatlan finomítói minőség, valamint finomítói fémjelek alapján. Az olyan közismert finomítók mint az Ögussa Gmbh vagy az Umicore a London Good Delivery minősítésű, összetéveszthetetlen termékeikkel megteremtik a befektetési arannyal való kereskedelem biztonságát. Az Umicore aranytömbök gyártását robotok valósítják meg, a minőség egyedülálló. Az umicore aranytömbök becsomagolását szintén robotok végzik, az eredmény egy megnyugtatóan erős és szép kúlső.

Az arany árak mindig kiegészülnek egy idő információval, ami azt jelenti, hogy a közölt időpontban kerül ennyibe a befektetési arany. A weboldalunkon generált árfolyamtáblázat felső részén látja az időpontot.

Telefonos megrendelés is lehetséges, ha a Megrendelést - amennyiben nem személyesen vagy jelen a vásárlásnál - írásban is meg kell erősítened, melyet mi írásban, számlával igazolunk vissza! A megrendelés akkor jön létre, ha e-mailben a megrendelő adatai (név, cím, telefonszám) és a megvásárolni kívánt aranytömb paraméterei (súly, darabszám, ár ) fel van tűntetve és vállalja a megrendelő, hogy azonnal átutalja a Magyar Aranykereskedő Zrt. által visszaigazolt összeget. A megrendelésben szereplő tételről számlát állítunk ki melynek összegét a weboldalunkon is meghatározott aranytömbök eladási ára alatt találsz meg. Az aranytömböt  félretesszük zárt, névreszóló borítékban, amikor a kifizetés megtörtént, azaz igazoltan beérkezett a számlánkra az összeg. Az aranytömbök ezek után személyesen vehetőek át a 1137 Budapest, Vígszinház u. 5 sz. alatt lévő Vígékszer elnevezésű boltunkban. Az átvételhez szükséges személyi igazolvány, az általunk kiállított számla és lakcímkártya.

A befektetési arany vásárlás biztonságos, csakis ellenőrzött tömböket értékesítünk, és vásárolunk meg. Az általunk értékesített 250, 500, 1000 grammos aranytömbök minőségét röntgen spetraméterrel ellenőrizzük, a 9999 minőség garantált.

Fix budapesti székhellyel rendelkezünk (1137 Budapest Vígszinház u. 5 sz. alatt lévő Vígékszer elnevezésű bolt),

Elkülönített helységben történik az adás-vétel

Garantált áron visszavásároljuk a megvett befektetési aranyat. Az arany árfolyamunk folyamatosan frissülve igazodik a világpiaci árhoz. A felvásárlási ár és eladási ár az arany árfolyamától függően 2 percenként frissül. Kérjük ezt vedd figylembe amikor eladni vagy vásárolni szeretnél befektetési aranytömböt.

Milyen márkájú befektetési aranytömböket forgalmazunk és veszünk át?

- Umicore fine Gold 999,9
- Argor Heraeus  fine Gold 999,9
- Heraeus  fine Gold 999,9,
- BÁV régi 999, BÁV új fine Gold 999,9
- Eurogold fine Gold 999,9
- Ögussa fine Gold 999,9
- KB Switzerland fine Gold 999,9
- Münze fine Gold 999,9
- Befektetési aranyérmék: Wiener Philharmoniker fine Gold 999,9; Elizabeth Australia 100 dollars fine Gold 999,9;
- Degussa fein Gold 999,9
- Magyar pénzverő Zrt. fine Gold 999,9

Befektetési aranytömb jellemzői

9999 finomság, csomagolt kiszerelés 2- től 100 grammig sorszámozott, fel van tüntetve rajta a befektetési arany tömege, és a gyártó fémjelével is el van látva. Az Argor Heraeus, Umicore, Münze, Heraeus, Ögussa...stb. aranytömbök megfelelnek ezeknek a feltételeknek, ezek megvásárlásával garantáltan biztonságos befektetési aranyat vásárol. Befektetési arany Magyarországon, raktárról, készpénzért azonnali elvitellel a Magyar Aranykereskedő Zrt.-nél. A csomagolás nélküli aranytömbökhöz különálló, egyező sorszámú, nyomtatott certificate tartozik.

arany certificate

ENGEDÉLY

Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Hatóság PR6772 számú engedély

Befektetéséhez sok sikert kívánunk!

Miért ennyire népszerű az aranybefektetés, fizikai arannyal való kereskedelem?
Figyeljük az arany árfolyamát a 2000-es évektől napjainkig, az áremelkedés még a laikusok számára is nyilvánvalóvá teszi, hogy hosszú távon jó befektetés az aranyba forgatott pénz.

Kapcsolat

A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.