Aranyszámla szolgáltatás

Magyarországon egyedülállóan, banki biztonsági rendszernek megfelelő számlavezetés és aranykereskedés. Aranyszámla a Magyar Aranykereskedő Zrt hosszútávú befektetési, megtakarítási programja. Arany számla nyitása a Magyar Aranykerekedő Zrt. aranyszámla rendszeszerében elintézhető kényelmesen, akár otthonról is. Kereskedjen arannyal otthonról biztonságosan - nem kell szállítani, őrizni - a tranzakcióit az Ön fiókja naplózza.

Az aranyszámla lényege

A legkedvezőbb áron lehet akár kis összegű vásárlásokkal is arany befektetést felépíteni. A befektetési célú aranyszámlán lévő arany fedezete: tanúsított sorszámozott aranytömbök, finomítóban tárolt sorszámozatlan aranytömbök. Az aranyszámlán lévő arany 999.9 ezrelék finomságú nemzetközileg elismert minőségű arany. Valós aranyat vásárol, amelyet ha szükséges, fizikai formában is átvehet tömbösítve, lezárt, certifikált csomagolásban.

"Az Ön haszna a mi sikerünk!" - Magyar Aranykereskedő Zrt.

Ha aranyszámlájára szeretne vásárolni vagy arról eladna aranyat, keresse értékesítő kollégáinkat! Az aranyszámlájára történő belépéshez kattintson alább a számla belépés gombok egyikére és kövesse az alatta lévő bemutató képek lépéseit.
(mobiltelefon: +36 20 975-0846 ; e-mail: )

 

aaaaaaaaaaaaa

Kattintson a számla belépés gombra, és lépjen be aranyszámlájára az alábbiak szerint.

aranyszámla belépésaranyszámla sms kód

1. Adja meg saját felhasználó nevét és jelszavát.

2. Írja be az aranyszámlás telefonjára kapott sms kódot.

Az aranyszámla oldalán megtalálja aktuális egyenlegét, tranzakcióit, az aktuális eladási és vételi árakat, az aranyszámla egyenlegének pénzbeni értékét. A fiók menüpontban változtathatja meg jelszavát.
AZ ALÁBBI KÉPEN LÁTHATÓ ÁR ILLUSZTRÁCIÓ, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ AKTUÁLIS ÁR FENTEBB, A SZÁMLA BELÉPÉS ALATT LÁTHATÓ.

 

aranyszámla adatok

 

Az aranyszámla titkosított ( https ) protokol alatt működik ugyanúgy mint a banki rendszerek.

A hosszútávú folyamatos vásárlás a legmegfelelőbb arany befektetési konstrukció. Havonta 10 -12 ezer forint megtakarítással már lehet arany számlája, ami kitűnő lehetőség egy hosszútávú nyugdíj megtakarításra, itt nem mondunk olyat, hogy nem jár vissza a pénze mert nem vitte végig a megtakarítását 30 éven át, ha Ön két hónap múlva úgy dönt hogy eladja az aranyszámláján lévő aranyat az teljesen normális, mert ami az Öné azzal mindig Önnek kell rendelkeznie, ez is fontos ismérve egy jó befektetésnek. Arany befektetési számla a Magyar Aranykereskedő Zrt. garanciájával egyenlő kényelem, biztonság, likviditás, 999.9 arany fedezettel.

Aranyszámla előnyei - arany befektetés aranyszámlán

A legkedvezőbb áron megvásárolható fizikai arany, az arany alapon vezetett számla kiemelkedően jó befektetési lehetőséget kínál. Az eladási és vételi ár között a legkisebb a különbség, így a legnagyobb a nyeresége. Arany befektetését a Magyar Aranykereskedő Zrt. biztonságosan és díjmentesen tárolja, így Önnek nincs gondja és plusz felmerülő kiadása az őrzéssel kapcsolatosan. A bankban elhelyezett pénztől eltérően, az Ön aranya nem adható kölcsön, így a vagyonvesztés teljesen kizárt. Az aranyalap fizikai aranyfedezetet nyújt az arany alapon vezettett számlákra. A megvásárolt arannyal saját maga rendelkezik, mivel fizikai arany, 10 gramm feletti mennyiségnél kérheti tömbösített, hitelesített, lezárt, csomagolt kiszerelésben történő átadását is az aranyszámla szerződés feltételeivel.
Minden megvásárolt tételről számlát állítunk ki, így az Ön tulajdonjoga és rendelkezési joga a számlán tartott arany befektetés felett megkérdőjelezhetetlen és korlátok nélküli - szemben a bankba helyezett pénzzel - ez nem adható kölcsön, így a vagyona teljes biztonságban van.
A vételi árfolyamon garantáljuk a számlán tartott arany visszavásárlását, a vételi árunk a világpiaci aranyár 98,5 százaléka.
Az általunk kínált aranybefektetés nagyon likvid megoldás. A vételárat azonnal átutaljuk így a jóváírás 5 percen belül megtörténik.
Számlavezetési díj: 0,00 Ft
Adás vétel tranzakciós díja: 0,00 Ft

A befektetési aranyat a Magyar aranykereskedő Zrt. megbízásából, a Befektetési Arany Kft. értékesíti. A megvásárolt arany visszavásárlását a Magyar Aranykereskedő Zrt. garantálja.

Letölthető szerződések

Általános Szerződési Feltételek

Befektetési célú aranyszámla szerződés

Miért ennyire népszerű az aranybefektetés, fizikai arannyal való kereskedelem?
Figyeljük az arany árfolyamát a 2000-es évektől napjainkig, az áremelkedés még a laikusok számára is nyilvánvalóvá teszi, hogy hosszú távon jó befektetés az aranyba forgatott pénz.

Kapcsolat

A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.