Kulimár Miklós

vezérigazgató, ékszerbecsűs

A Magyar Aranykereskedő Zrt. vezérigazgatójaként eligazodom a nagy számok világában, de szeretem és tisztelem a kétkezi munkát is, ezért vezettem a cégünket abba az irányba, hogy saját gyártású ékszerekkel gazdagítsuk a kínálatunkat. Ékszerbecsüsként és tíz éves drágakőkereskedési tapasztalatommal állok rendelkezésedre felvásárlás, értékesítés esetén. 

Ábrahám-Tandari Ágnes

Értékesítés, marketing

Férjemmel, Kulimár Miklóssal együtt dolgozunk azon, hogy a lehető legjobban tudjunk segítnei mindenkinek, aki eladni szeretne használt aranyékszereket, drágaköves ékszert, arany órát, antik ékszert vagy csak befektetési aranyat. Nem csak, mint nő állok a férjem mellett, hanem segítem a kollégák munkáját azzal, hogy a létező összes felületünkön egyértelmú legyen a kommunikáció és megismerjenek minket a leendő ügyfeleink. 

Niederkirchnerné Faragó Tímea

Értékesítés, tanácsadás, ékszerbecsüs

Azt hiszem nyugodtan mondhatom, hogy a megjelölt státuszaim után még nagyon sokmindennel foglalkozom a cégen belül. Találkozhatsz velem, ha belépsz az üzletbe, segítek, ha ékszert szeretnél vásárolni, de abban is ha eladásra szánod. Ha telefonálsz én veszem fel a telefont jellemzően, és minden tudásomat, tapasztalatomat összegyűjtve segítek a megfelelő válasz megadásában. 

Szabó Szílvia

Drágakő meghatározó, ékszerbecsüs, aukciónáló

Sok év nagyítóval a kezemben megtanított arra,hogy nincs két egyforma ékszer, drágakő. Nincs két egyforma ügyfél, élethelyzet, amit rutinból lehetne kezelni, de a szakmának pont ez a legszebb része az örök kíváncsiság és tudásvágy, amit egy új ékszer jelenthet legyen az akár 200 éves vagy a legújabb márkás dizájn. A történetek, amiket az ügyfelek mesélnek vagy az ékszerek ``árulnak el`` teszik izgalmassá a hétköznapi munkát, és tartanak hosszú ideje a drágakő-szakértő és ékszerbecsüs pályán. 

Rudnay Gyula

Ötvösmeter

Ötvösmesterünknek már születésének napján is meg kellett felelni a nevének, hiszen ő a néhai Rudnay Gyula festőművész unokája. Az anyatejjel szívta magába a képzőművészet alapismereteit, amit mi sem bizonyít jobban, hogy elég korán, az általános iskolában felfigyelt rá tanára Farkas Lajos, és biztatta őt, hogy ötvös-aranyművesnek kell állnia, hiszen remekül rajzol, és nagyon aprólékos, részletgazdag minden kezéből kiadott munkája. Egyedi ékszerei szemet gyönyörködtetőek és büszkén mondhatom, hogy ha ékszerfelújításra kerül sor, az ékszerek a legjobb kezekben vannak.

Szalma József

Ötvösmester

Szalma József ötvös mester vagyok, 1973 óta készítek ékszereket, kívánom, hogy Ön is érezze át az örömöt, amit egy egyedileg elkészített ékszer ajándékozása szerez majd Önnek és kedvesének. Az eljegyzési gyűrű ajándékozása olyan pillanat az életünkben, amit nem feledünk el soha. Örömmel vállalom a fiatalok elképzelésének megvalósítását, tapasztalatom nem csak a minőségre ad garanciát, hanem nagy segítség szokott lenni a gyűrű tervezésénél, kiválasztásánál egyaránt. Jelenleg felvásárlással foglalkozom a Magyar Aranykereskedő Zrt.-nél. 

Miért ennyire népszerű az aranybefektetés, fizikai arannyal való kereskedelem?
Figyeljük az arany árfolyamát a 2000-es évektől napjainkig, az áremelkedés még a laikusok számára is nyilvánvalóvá teszi, hogy hosszú távon jó befektetés az aranyba forgatott pénz.

Kapcsolat

A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.