Kulimár Miklós

vezérigazgató, ékszerbecsűs

A Magyar Aranykereskedő Zrt. vezérigazgatójaként eligazodom a nagy számok világában, de szeretem és tisztelem a kétkezi munkát is, ezért vezettem a cégünket abba az irányba, hogy saját gyártású ékszerekkel gazdagítsuk a kínálatunkat. Ékszerbecsüsként és tíz éves drágakőkereskedési tapasztalatommal állok rendelkezésedre felvásárlás, értékesítés esetén. 

Ábrahám-Tandari Ágnes

Értékesítés, marketing

Énekes, végzettsége szerint színész, előadó-művész, a Magyar Aranykereskedő Zrt. Ékszeraukciós Házának fotósa és weblap dizájnere. Kulimár Miklós vezérigazgató felesége. Ha az énekesnői tevékenységem szeretnéd követni, kérlek gyere tovább a facebookra vagy kövess a Tik-tokon, Youtube csatornámom. Ha rendezvényszervező irodád van, vagy rendezvény szervező vagy illetve valamely rendezvényeden szívesen látnád gyerekprogramomat (Galagonya és Barátai interaktív mesekoncertet) vagy akár a Tandari Ági  - Baranka zenei információt, akkor várom hívásodat szeretettel: 0620-387-3410 vagy a

Faragó Tímea

Értékesítés, tanácsadás, ékszerbecsüs

Azt hiszem nyugodtan mondhatom, hogy a megjelölt státuszaim után még nagyon sokmindennel foglalkozom a cégen belül. Találkozhatsz velem, ha belépsz az üzletbe, segítek, ha ékszert szeretnél vásárolni, de abban is ha eladásra szánod. Ha telefonálsz én veszem fel a telefont jellemzően, és minden tudásomat, tapasztalatomat összegyűjtve segítek a megfelelő válasz megadásában. 

Szabó Szílvia

Drágakő meghatározó, ékszerbecsüs, aukciónáló

Sok év nagyítóval a kezemben megtanított arra,hogy nincs két egyforma ékszer, drágakő. Nincs két egyforma ügyfél, élethelyzet, amit rutinból lehetne kezelni, de a szakmának pont ez a legszebb része az örök kíváncsiság és tudásvágy, amit egy új ékszer jelenthet legyen az akár 200 éves vagy a legújabb márkás dizájn. A történetek, amiket az ügyfelek mesélnek vagy az ékszerek ``árulnak el`` teszik izgalmassá a hétköznapi munkát, és tartanak hosszú ideje a drágakő-szakértő és ékszerbecsüs pályán. 

Rudnay Gyula

Ötvösmeter

Ötvösmesterünknek már születésének napján is meg kellett felelni a nevének, hiszen ő a néhai Rudnay Gyula festőművész unokája. Az anyatejjel szívta magába a képzőművészet alapismereteit, amit mi sem bizonyít jobban, hogy elég korán, az általános iskolában felfigyelt rá tanára Farkas Lajos, és biztatta őt, hogy ötvös-aranyművesnek kell állnia, hiszen remekül rajzol, és nagyon aprólékos, részletgazdag minden kezéből kiadott munkája. Egyedi ékszerei szemet gyönyörködtetőek és büszkén mondhatom, hogy ha ékszerfelújításra kerül sor, az ékszerek a legjobb kezekben vannak.

Miért ennyire népszerű az aranybefektetés, fizikai arannyal való kereskedelem?
Figyeljük az arany árfolyamát a 2000-es évektől napjainkig, az áremelkedés még a laikusok számára is nyilvánvalóvá teszi, hogy hosszú távon jó befektetés az aranyba forgatott pénz.

Kapcsolat

A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.