Arany felvásárlás Cégeknek

Cégek aranyfelvásárlás

Aranyat szeretne eladi, Cége van, vagy Zálogháza? Magas árat fizetünk Önnek az összegyült törtaranyért. Szerződéssel árat fixálhat, az aranyat 7 napon belül ráér leszállítani. A fixált mennyiség  leszállítása kötelező.

Törtarany felvásárlás

A cégeknek, zálogházaknak a nagybani felvásárlási árakért szerződniük kell. PR szám, illetve engedély, feltétel!

Fazonarany felvásárlás

Mit nevezünk fazonaranynak?


A magyarországi piacon kialakult elnevezés azt sugallja, hogy az aranyékszer nagyobb értékű, mint a benne lévő színarany tartalom. A gyakorlatban azonban csak azok az ékszerek vásárolhatok meg a színarany tartalmuknál magasabb áron, amelyekre a jelenlegi magyar piacon jelentős a kereslet, így a boltban is néhány honap alatt eladható. A fazonaranyként megvásárolt aranyékszer eladási ára a legtöbb esetben 12- 15,000Ft/g között van. Ezek az eladási árak, nem vételárak. Találkozhatnak olyan hirdetésekkel, ahol ilyen, vagy ennél magasabb vételárak vannak kiírva. Ez ne tévesszen meg senkit, ezek kizárólag olyan ékszerekre vonatkozhatnak, amelyek jelentős mértékben gyémánttal vannak ékesítve. Nyilván való, hogy nem áll érdekében senkinek hirdetés útján olyan magas áron vásárolnia drágakő nélküli fazonaranyat, amilyen áron tulajdonképpen a Magyar Aranykereskedő Zrt. boltjaiban is megvásárolhatná. Már csak egy lépés választ el attól, hogy meghozd a döntést a biztonságos fazonarany adás-vétel megkötéséről. Segítünk!

Hagyatéki arany felvásárlás

Mit nevezünk hagyatéki aranynak? 

Olyan ékszereket, órákat, melyeket az elhunyt személy után öröklünk meg. Meghatározza a végrendelet, hogy az örökösök milyen arányban öröklik meg az arany-, ezüst-, platina-, palládium- vagy drágaköves ékszereket, melyeket valamilyen formában pénzzé kell tenni, hogy el lehesen osztani. 

Fogarany felvásárlás

Fogászati aranyat első sorban kitisztított állapotban veszünk át.

Drágakő és gyémánt felvásárlás

Drágakő felvásárlás, gyémánt felvásárlás

Drágakőszakértő kollégánk a kő beazonosítása során műszereket használ.  Sok esetben a drágakő (gyémánt, rubin, zafír, smaragd, tanzanit, topáz...stb.) bele van foglalva az ékszerbe. Ilyenkor  először az ékszerben vizsgáljuk meg a követ, felvásárlás esetén pedig, hogy jobban meghatározható legyen a súly, a méret kivesszük az ékszerből, ha szükséges.

Ezüst, platina, palládium felvásárlás


A Magyar Aranykereskedő Zrt. platina és palládium felvásárlással is foglalkozik.

Ha van önnek platina vagy palládium ékszere, fogászati anyaga, vagy esetleg egyéb platinának, palládiumnak gondolt tárgya és szeretné értékesíteni, hozza el hozzánk, mi felvásároljuk.

Miért ennyire népszerű az aranybefektetés, fizikai arannyal való kereskedelem?
Figyeljük az arany árfolyamát a 2000-es évektől napjainkig, az áremelkedés még a laikusok számára is nyilvánvalóvá teszi, hogy hosszú távon jó befektetés az aranyba forgatott pénz.

Kapcsolat

A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.