Fazonarany felvásárlás

Mit nevezünk fazonaranynak?


A magyarországi piacon kialakult elnevezés azt sugallja, hogy az aranyékszer nagyobb értékű, mint a benne lévő színarany tartalom. A gyakorlatban azonban csak azok az ékszerek vásárolhatok meg a színarany tartalmuknál magasabb áron, amelyekre a jelenlegi magyar piacon jelentős a kereslet, így a boltban is néhány honap alatt eladható. A fazonaranyként megvásárolt aranyékszer eladási ára a legtöbb esetben 12- 15,000Ft/g között van. Ezek az eladási árak, nem vételárak. Találkozhatnak olyan hirdetésekkel, ahol ilyen, vagy ennél magasabb vételárak vannak kiírva. Ez ne tévesszen meg senkit, ezek kizárólag olyan ékszerekre vonatkozhatnak, amelyek jelentős mértékben gyémánttal vannak ékesítve. Nyilván való, hogy nem áll érdekében senkinek hirdetés útján olyan magas áron vásárolnia drágakő nélküli fazonaranyat, amilyen áron tulajdonképpen a Magyar Aranykereskedő Zrt. boltjaiban is megvásárolhatná. Már csak egy lépés választ el attól, hogy meghozd a döntést a biztonságos fazonarany adás-vétel megkötéséről. Segítünk!

Miért hozd be inkább hozzánk az eladni kívánt fazonaranyat,
mintsem csak telefonálj vagy "kapulajakban" add el?


Nem kell félni a fazonarany-kérdéstől, hiszen nagyon sokféle ékszert láttunk már a tíz éves működésünk alatt és pontosan tudjuk mit lehet eladásra kínálni, mit lehet törtaranyként felvásárolni, és mit lehet az aukciónkon licitre bocsátani. Az eladásra felkínált ékszerek tulajdonosai különböző történeteket mesélve várják izgatottan, hogy vajon nálunk is ugyanannyit mutat-e a mérleg, vagy ugyanaz a karát szám lesz, vagy netán kiderül, hogy nem is arany, amit behoztak? Bizony, előfordult már, hogy a mi mérlegünk 30 g-mal többet mutatott, vagy a 14K-os arany helyett 18K-os lett az arany, ami azt jelenti, hogy az általunk adott törtarany ár így is sokkal magassabb lett, mint a jóval magasabb fazonár amelyet más hírdetők kínáltak.

Hogyan történhetett mindez? Talán gyengébb a gravitáció? Vagy homályos a lencse? Nem tudhatom, de minden estre ami biztos, hogy a Magyar Aranykereskedő Zrt. mérlege hitelesített és mindig a korrekt tényeket, akarom mondani grammokat fogja mutatni. Ha kétsége támadna az arany karát -számát illetően, akkor a röntgen berendezésünk objektív arany finomság értéket fog mutatni.

Mi lehet fazonarany?

- márkás ékszerek, olyanok, mint Tiffany, Cartier, Boucheron, Baraka...stb. Ezekre az ékszerekre használt jellegük ellenére van kereslet a magyar piacon is. 
- Egyedi ötvösmunkák melyek jól elkülönülnek a tömeggyártású kommersz ékszerektől.
- Antik ékszerek az 1867 előtt készült ékszerek
- Régi ékszerek 1867-1936 közötti mestermunkák (első fémjelzési korszak)
- 1940-es évek után készült különleges modern ékszerek.

Ár, megállapodás szerint. 

De ha már fazonarany, akkor ajánlom figyelmébe a Magyar Aranykereskedő Zrt., Ékszeraukciós Házát, ahol a fazonékszereket értékesítjük aukció, licitálás során. Részletek itt: http://www.ekszeraukcio.hu

Döntsön okosan!

Hívjon minket bizalommal: 06-1-792-1552

Miért ennyire népszerű az aranybefektetés, fizikai arannyal való kereskedelem?
Figyeljük az arany árfolyamát a 2000-es évektől napjainkig, az áremelkedés még a laikusok számára is nyilvánvalóvá teszi, hogy hosszú távon jó befektetés az aranyba forgatott pénz.

Kapcsolat

A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.