Törtarany felvásárlás

A cégeknek, zálogházaknak a nagybani felvásárlási árakért szerződniük kell. PR szám, illetve engedély, feltétel!

Törtarany felvásárlás garantált áron a Magyar Aranykereskedő Zrt- nél a budapesti Vígékszer elnevezésű boltunkban.

Arany eladás? Igen ez a mostani zavaros interneten nem egyszerű, de most idetalát, itt biztonságban van, segítünk Önnek Várjuk szeretettel.

A törtarany ára 14K 20.000Ft illetve 18K 30.000Ft nyilvánvalóan nem lehet, pedig sok ilyen hirdetéssel találkozunk. Ha ténylegesen felvásárolná bárki ennyiért a törtaranyat, akkor az ékszerboltok kiürülnének, mert az ékszerbolti árak alacsonyabbak ezeknél az abszurd kiírt áraknál. Arany eladás biztonságos helyen, a felvásárlási áraink valóságosak, a kiírt arany felvásárlási árakat garantáltan kifizetjük. Az árakat lentebb láthatja.

Arany vétel 1 grammtól! A törtarany felvásárlási ideje mennyiségtől függően 5-15 perc. Tovább az új weboldalra: www.aranyfelvasarlas.com

Leggyakoribb arany áraink az arany finomsága szerint:

 Cégek ne a nagybani felvásárlási árakért regisztrálniuk kell. PR szám kötelező!

Mi a törtarany, mi minősül törtaranynak a törvény megfogalmazása alapján?

A Kereskedelmi Vámtarifa ( vtsz. ) az áfa törvény szempontjából irányadó 2002. év. jún. 31. napján hatályos magyarázata alapján a 7112 vtsz. alá tartozik többek között

  • fémtörmelék és - hulladék amely cssak nemesfém visszanyerésére, továbbá vegyi üzemekben, mint alapanyag használható fel.
  • Az elsősorban nemesfémek visszanyeréséhez használt, nemesfémet vagy nemesfémet tartalmazó bármiféle törmelék és hulladék.
  • Kiselejtezett, elhasznált vagy tört áru / asztalnemű aranyműves és ezüstműves - áru, mely többé eredeti használati céljának megfelelően nem használható.
  • Az eladhatatlan zálogáru - aranyékszer leselejtezéséről a tulajdonos jogosult határozni, ezek indokai lehetnek, elavult, erősen elkopott, nincs benne hiteles fémjel. Az ilyen áru a leselejtezés, kikövezés és roncsolásos vizsgálat után törtaranynak minősül, ezért a hatályos jogszabályok figyelembe vételével fordított áfás számlával vásároljuk fel.
Cégek figyelmébe ajánljuk: Az áfa Tv 2007. évi CXXVII. törvény 142. § (1) bekezdés d. pontja alapján az adót a termék beszerzője fizeti a 6. számú mellékletben felsorolt termékek értékesítése esetén ( fordított adózás ) VTSZ 7112 Nemesfém - és nemesfémmel platírozott fémhulladék és törmelék; más nemesfémet vagy nemesfém vegyületett tartalmazó hulladék és törmelék elsősorban nemesfém visszanyeréséhez.

Az aranyfelvásárlás feltétele a nemesfém vizsgálat.
Ez azt jelenti, hogy pontos információt kapsz arról, hogy mekkora mennyiségű aranyad van összesen, részletesen kibontva (14K, 18K, 24K) azaz, milyen finomságú aranyból hány gramm van. Ha szükséges, akkor a röntgen berendezésünkkel mérjük ki az arany finomságát, így pontosan fogod tudni milyen értékkel rendelkezel. Mind a fémjelzett, mind a fémjelzetlen, de akár sérült, szakadt ékszereket is azonos áron vásároljuk meg. Az arany felvásárlás újrahasznosítási céllal történik. Ha az ékszer idegen anyagot (kő, gyöngy, porcelán) tartalmaz, azt a vásárlás előtt eltávolítjuk. A fehérarany, vörösarany ára nem különbözik a sárga arany árától. Árát a finomság alapján határozzuk meg. Azon ékszerek esetén, ahol drágakő is van ott a drágakőre (gyémánt, zafír, rubin, smaragd...stb.) külön árajánlatot adunk. Áraink a törtarany vagy más nemesfém tárgy kő és idegen anyag nélküli tömegére vonatkoznak.

Miért ennyire népszerű az aranybefektetés, fizikai arannyal való kereskedelem?
Figyeljük az arany árfolyamát a 2000-es évektől napjainkig, az áremelkedés még a laikusok számára is nyilvánvalóvá teszi, hogy hosszú távon jó befektetés az aranyba forgatott pénz.

Kapcsolat

A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.